• porttorrent.com
 • Latest torrents
 • Limetorrents
 • Blog: Revista Tus - revista online pentru copii, povesti, poezii, audio
 • Blog

  Blogul revistei Tuș
  Choose Category: Arhiva:
  De la Dr Rafael (Rafi) Manory

  Ii sunt recunoscator d-lui Dan Masca ca mi-a dat ocazia sa particip la acest proiect, si transmit pe aceasta cale felicitarile mele tuturor celor care au colaborat la lansarea Revistei Tus. Rezultatul e uimitor, mult mai spectaculos decit mi-am inchipuit cand am primit o lista lunga de poezii care trebuiau sa fie traduse in engleza. Trebui sa remarc ca in timp ce lucram la acest material am fost surprins mai ales de poeziile si povestirile Medianei Stan. M-a surprins si gama ei de subiecte si cultura ei generala in botanica, zoologie si mai ales in astronomie. Dupa parerea mea, povestea Mirmidonei, un basm care descrie in mod dramatic metamorfoza fluturelui monarch, contine toate elementele necesare unui scenariu bun de film: te tine in suspans, are umor si drama, intriga, dragoste si happy ending, e educativa, si fara indoiala ar merita sa fie televizata. Dar nu e singura poveste impresionanta a Medianei Stan. Asa sunt si povestile folcloristice Mamaliga Miresei si Valea Laptelui, precum si poeziile mai dramatice, Ana Fiica Florilor, si bine-nteles poezia Tus. Spun asta fara sa diminuez valoarea materialului celorlati, sau cea a povestilor traduse din alte limbi, cum ar fi povestea elefantului Frederic, cea a Printului Argyelus si a Frumoasei Ileana, sau poezia distractiva ”˜Jocul de-a cine estil de Katia Nanu si poeziile pentru zilele saptamanii de Valentin Marica. E o colectie de bijuterii, si toate sunt valoroase.

  Ii doresc Revistei Tus mult succes la cititorii de toate varstele. Il merita, caci a fost creat cu talent, dragoste si grija.

  Dr Rafael (Rafi) Manory,
  Redactor sef, Edit Associates
  http://editassociates.com

  Postat de: Dr Rafael (Rafi) Manory pe nov 29 2008 04:28 Adauga comentariu

  Felicitari Tuturor Colaboratorilor! Ati reusit, ce n-am vazut pana acum si e cu adevarat de folos copiilor de toate natii!

  Koszonom szepen!!! Multumesc mult!!!Danke schon!!! Thank You!!! Merci beaucoup!!!

  Postat de: Valentin Krause pe dec 01 2008 07:35
 • ingtorrent.com
 • abouttorrent.com
 • storytorrent.com