• DEX Online

  Cuvântul căutat:

  Toate drepturile rezervate

  Revista Tuș oferă acces liber și nelimitat la informațiile din cadrul site-ului www.revistatus.ro. Conținutul site-ului poate fi vizualizat, transmis și imprimat numai în scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Revista Tuș sau de partenerii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu Revista Tuș sau partenerii săi.

  Conținutul acestui site, textele, ilustrațiile, fotografiile, conținutul video, logo-urile, look&feel-ul și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Revistei Tuș sau a c’ienților săi.

  În cazul publicării pe site a lucrărilor realizate de către membrii Revistei Tuș, se aplică aceleași reguli ca și în cazul conținutului site-ului realizat de către echipa Revistei Tuș. Astfel, lucrările trimise și postate de către membrii revistei Tuș pot fi vizualizate, transmise și imprimate în scopuri personale, noncomerciale. Prin prezentul document sunteți de acord cu acordarea unei licențe neexclusive, gratuite, nelimitate în timp și spațiu către Revista Tuș pentru conținutul publicat de dvs. pe site-ul revistatus.ro sau trimis de pe acest site.

  Conținutul revistei Tuș cade sub incidența legii privind drepturile de autor interzicându-se inclusiv reproducerea parțială, integrală sau modificarea fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu Revista Tuș sau partenerii săi.

  Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: redactia(at)revistatus.ro. În condițiile în care considerați că o parte din conținutul apărut pe site-ul www.revistatus.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți mai multe detalii în acest sens la adresa de email: redactia(at)revistatus.ro.

   
 • ingtorrent.com
 • abouttorrent.com
 • storytorrent.com