• Kacifánt, védett tartalmú kereső gyerekeknek

  A keresett szó:

  © Revista Tus 2008 Minden jog fenntartva

  A Tus online folyóirat korlátlan és szabad hozzáférést engedélyez a http://www.revistatus.ro weboldalon található információkhoz. A weboldal tartalmának megtekintése, küldése illetve nyomtatása kereskedelmi célokat nem szolgálhat. Az itt található információk szerzői jogával a Tus folyóirat illetve partnerei rendelkeznek. A weboldal egyetlen anyaga sem sokszorosí­tható vagy változtatható meg sem egészében, sem részlegesen a Tus folyóirat illetve partnereinek előzetes ni­rásos beleegyezése nélkül.

  A weboldal tartalma, a szövegek, illusztrációk, fényképek, videók, logók, look&feel-ek és bármilyen más itt bemutatott anyag a szerzői jog törvénye által védett és a Tus folyóiratnak vagy partnereinek a tulajdonában van.

  A Tus folyóirat tagjainak a weboldalon megjelenő alkotásai publikálásának esetén ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a Tus csapat által létrehozott tartalmak esetében. Ennek értelmében a Tus folyóirat tagjai által továbbküldött vagy lemásolt anyagok nem kereskedelmi, hanem személyi célok szolgálatában megtekinthetőek, közvetí­thetőek, nyomtathatóak. A jelen dokumentum szerint Ön egyetért azzal, hogy ni­rásos beleegyezését adja, miszerint nemkizárólagos, ingyenes, korlátlan időre szoló szabadalomhoz juttatja a Tus folyóiratot, ami az Ön által a www.revistatus.ro weboldalon közreadott tartalmat illeti.

  A Tus folyóirat tartalma a szerzői jog szempontjából a törvény védelme alatt áll, miszerint tilos a részleges-, vagy teljes anyag szokszorosí­tása illetve megváltoztatása a Tus folyóirat és partnereinek előzetes ni­rásos engedélye nélkül.

  A tartalomnak az engedélyezettől eltérő célokra való felhasználására vonatkozó kérvény a redactia[at]revistatus.ro emailcí­men igényelhető.

  Abban az esetben ha Ön úgy találja, hogy a www.revistatus.ro weboldalon közölt tartalom bármely része sértené az Ön szellemi tulajdonának jogait, kérjük az erre vonatkozó részletesen kifejtett észrevételeit a következő emailcí­mre küldje: redactia(at)revistatus.ro.

   
 • ingtorrent.com
 • abouttorrent.com
 • storytorrent.com